Facebook

Beoordelingen van Xin Fusion Arnhem

Recente recensies van Xin Fusion Arnhem

5 sterren na 76 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en fijne service

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi voor 1 persoon is heeeeerlijk en genoeg voor 1 persoon

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service heerlijk eten

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, snel, de bestelling klopte helemaal en gratis drankjes! Bedankt!

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker! De beste pokebowls. Goed gevuld. Zo lief dat we altijd een gratis drankje erbij krijgen.

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Even heerlijk als altijd

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snelle levering en zeer vriendelijke man. Eten altijd vers, zeker een aanrader

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd en even lekker als altijd!!

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker als altijd!!! En als cadeautje extra drankjes, super lief!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Ook deze keer weer keurig geregeld en een geweldige smaak ervaring

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd HEEERLIJK!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lieve mensen, vers eten, snelle bezorging en het is altijd weer even heerlijk!

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels al twee keer een Poke Bowl besteld. Erg lekker en vers! Veel keuzemogelijkheden. Verder zeer snelle levering, zelfs nog 20 min eerder dan ze aangegeven in de mail. Ik ga zeker nog vaker bestellen!!

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer smullen

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

zeer goede kwaliteit, bij afhalen stond bestelling reeds gereed, volgende keer zeker weer bestellen

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Beste van poke van Arnhem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer een poke salade gegeten en was heerlijk met verse ingrediënten. We bestelde op een zaterdag en bestelling was er gewoon binnen een uurtje.

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

supersnel en superlekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goeie prijs, perféct op tijd bezorgd.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer gegeten. In het restaurant is het altijd al top, maar ook het thuis bestellen. Verse smakelijke producten en snelle bezorging.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond t heel lekker, maar wat we thuis kregen week behoorlijk af vd bestelling. We hadden een poke bowl en een poke salad besteld en kregen 2 bowl. Ook niet met de juiste toppings.

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Wel per abuis een bowl gekregen terwijl ik een salad had besteld.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers en super smaak! Uitleg bij sommige toppings en dressings zou fijn zijn.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk, snel bezorgd. Had ik al gezegd dat het ontzettend lekker was! Volgende keer zullen we zeker weer bestellen!

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en hele fijne bezorging

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

😍😍

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en smaakvol gegeten. Goede bezorgservice: een kwartier vroeger dan besteld én drinken erbij gekregen. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten. Super vriendelijk personeel! En een extraatje omdat het iets langer duurde :-)

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb voor vanavond 2 pokebowls besteld en het was netjes op tijd bezorgd. Bij openen van onze bowls merken we dat de toppings echt precies zijn omgeswitcht. Dan gaat het om de groente en extra toppings die we dus uiteindelijk zelf hebben eruit moeten vissen en ruilen. Bovendien was er bij eentje waarbij de onion crunch ook was vergeten. We zijn blij dat we zelf de sausjes apart hadden gevraagd, want misschien was dat dan ook wel in de verkeerde kom terecht gekomen.. het smaakte verder echt wel goed, maar wel een foutje dat een beetje jammer is, vooral als één van ons een allergie zou hebben (en een van ons lust dus echt bijvoorbeeld die wasabimayo niet..)

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker! We blijven bestellen

, 16-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK!!!!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig.....meer heb ik niets te zeggen. Kwaliteit 👍 Bezorging👍

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keer op keer heerlijk eten, voorheen bestelde ik elders mijn pokewan maar de keuzevrijheid en de kwaliteit hebben mij doen overhalen voortaan hier te bestellen. En het personeel is zeer vriendelijk, ik kan het zeker aanraden :-)

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten voor de 3e keer via afhaal. Saus netjes apart ivm allergieën. Ook zeer gastvrij ontvangen! Top service!

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zo lekkerrrrrrrr

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, heel fijn dat je alles zelf kan samenstellen. En de bezorging is ook heel erg snel, verbaast me steeds weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Vers, heel lekker en uitstekende kwaliteit

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd, t was weer zo lekkerrrrrrr

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Poke bowl voor de derde keer besteld/ afgehaald, je kan het helemaal naar eigen smaak samenstellen, groentes, toppings en saus. Een heerlijke maaltijd! Ook voor de sushi liefhebbers!

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Poké-bowls afgehaald, super gevuld met goede ingrediënten! Voor herhaling vatbaar en aan te raden. Prima prijs-kwaliteit

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zou graag een factuur met btw ontvangen van mijn bestelling van gisteren. Is dit mogelijk? Alvast dank.

, 18-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super thuis of bij jullie in t restaurant Altijd heeeeeeerlijk

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poké bowl besteld. Echt ontzettend lekker eten! Ook nog gezond en het vult goed. Enige minpunt was dat wij op de site aangaven met hoeveel geld wij betaalde en de bezorger geen wisselgeld bij zich had. Waarom moeten wij dan aangeven met hoeveel wij betalen? Verder echt prima!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super smakelijke en verse Poke Bowl!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het heerlijk. Snelle levering. Heerlijk vers. Vaker poke bowl gegeten maar vind deze bij Xin Fusion absoluut de lekkerste.

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en vers. Bezorging prima. Eten goed verpakt.

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse poke bowl. Ideaal om zelf te kunnen samenstellen.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke lekker en werd snel en vriendelijk geholpen 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker, echt kwaliteit! Bezorger was er binnen een half uur. Gewoon top allemaal

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

De smaak was heel goed, maar de toppings klopten niet helemaal en we hadden extra betaald voor tonijn en dat zat er niet eens bij. Ook was de bestelling niet goed doorgeven waardoor mijn vriend nog 20 minuten in het restaurant moest wachten.

, 07-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker! Ik had 1 pokebowl besteld en dat is meer dan genoeg voor 1 persoon. Alles was lekker vers. De bezorger was er sneller dan verwacht en het eten was goed verpakt. Zeker een aanrader, top service! :)

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten en een snelle en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een verademing bij de thuisbezorgende maaltijden! Heerlijk was t, zelf samestellen, zo fijn! Super gegeten. Zou nog wel wat uitleg erbij wensen vd toppings en de dressings!😋😋